Hårprodukter och hårersättningar

Som komplement till våra peruker har vi även hårersättningar och andra hårprodukter för att kunna erbjuda dig som kund ett så komplett sortiment som möjligt, utifrån dina behov.

Hair Support

Hair Support hårvårdsserie rengör tilltäppta hårsäckar och stimulera hårbotten, så att blodcirkulationen ökar. Hårsäckarna revitaliseras, återuppbyggs, genom att hårbotten befrias från beläggningar av fett och hårvårdsprodukter. På detta sättet förbättras hårets kondition och kan skyddas mot fortsatt håravfall samt stimulera till ny tillväxt.

Hair Support är både gynsam för personer med hårbottenproblem, men även som revitaliserande hårvård när ditt eget hår är på tillväxt efter t.ex. cellgiftsbehandling.

Om det finns ett växande hår i hårsäcken kan Hair Support frigöra den smuts och beläggning som hämmar tillväxten, och håret kan då växa ut igen. Har du ett genetiskt relaterat håravfall, som gör att det inte finns någon hårproduktion i din hårsäck, kommer inte ett nytt hårstrå växa ut. Du kan dock uppleva, med Hair Support, att ditt hår blir både luftigare och starkare.

Hair Support är uppbyggt i ett 3-stegs program, utformat för att skapa optimala förutsättningar för hårets tillväxt:

  • Steg 1: Konsultation och håranalys.
  • Steg 2: Professionella behandlingar med Hair Support.
  • Steg 3: Hemmabehandlingar, med Hair Support Hometreatment.

CR Lab hårprodukter

Önskar du starkare och friskare hår? Eller har du problem med din hårbotten? Som alternativ till våra produkter för mer hår erbjuder vi håranalys samt kompletterande CR Lab hårprodukter, speciellt anpassade för dig som är begynnande tunnhårig eller har hårbottenproblem.

CR Lab hårvårdsprodukter, från Cesare Ragazzi Laboratories, är kliniskt utvecklade för att ge bästa förutsättningar att förbättra kvaliteten på både hår och hårbotten. Genom håranalys kommer vi fram till den CR Lab serie som är utvecklad för just dina behov.

CR Lab serien består av 3 olika hårvårdsserier:

  • CR Lab Yellow; för fet hårbotten
  • CR Lab Purple; fuktgivande och antimjäll
  • CR Lab Green; förebygger håravfall

Våra CR Lab produkter säljs på Carl M Lundh salonger, förutom på våra salonger på sjukhus och Perukshopen. 

 

VOUX

VOUX är ett hårbyggande fiber som ger både män och kvinnor hår som ser naturligt fylligare ut på bara några sekunder. De naturliga fibrerna är fukt-, svett- och vindtåliga och lätta att få bort med schampo. Produkten appliceras på några sekunder. För alla hårtyper och hårfärger. Tillverkad av 100% naturlig bomull. Fylligare hår och ökad volym – direkt! 

 

 

Hårersättningar

Har ditt hår börjat tunnas ut eller har du drabbats av fläckvist håravfall? Vi erbjuder hårersättningar som effektivt döljer tunna eller kala partier och fungerar som ett naturligt komplement till det egna växande håret. Hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid och är anpassad att fungera med olika livsstilar och situationer; vardag, fritid, aktiviteter, sport, bad etc. Hårersättningen bärs dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett naturligt hår.

I konstruktion bygger en hårersättning på samma princip; fiber som sitter på en tunn bottenplatta, som appliceras över och döljer de kala eller tunna partierna på hjässan. Hårersättningen anpassas för en naturlig och osynlig övergång mellan själva hårersättningen och det egna växande håret.

 

Vi stödjer!